Deze kittens waren achtergelaten in een kartonnen doos in het bos, maar wie hen redde?

Deze kittens waren achtergelaten in een kartonnen doos in het bos, maar wie hen redde?

De redder van deze verlaten dieren zal misschien een verrassing zijn.

Een bos, hoog in de bergen, vele kilometers verwijderd van de beschaving. Het enige wat hier duidt op enige menselijke inmenging in dit gebied, is een bergweggetje dat reizigers zicht biedt op dit ongerepte gebied. Niet dat er veel mensen rijden: rust is gegarandeerd hier. Maar één individu waagde zich er toch, op zijn motor. Een biker, maar hoe zien we die voor ons? We denken al snel aan een stevige vent met een lange baard, zonnebril, leren jas en een tatoeage op de arm met "I love mama". Niet echt de soort persoon die zich snel zou ontfermen over een stel jonge kittens, zou je denken.

Maar niets bleek minder waar te zijn. Toen deze biker een ritje maakte door het bos, zag hij opeens een doos langs de weg liggen. Verrast door dit ongewone verschijnsel, besloot hij te stoppen. Het was namelijk niet zomaar een doos. Er bleek ook een hoofdje uit te steken.. een kattenhoofd.

[caption id="attachment_134331" align="aligncenter" width="580"]Foto: YouTube/ワロスメン Foto: YouTube/ワロスメン[/caption]

Toen de man de doos opende om het dier te bevrijden, stond hem een grote verrassing te wachten. Er zat namelijk niet één kitten in, niet twee, en zelfs niet drie. Er zaten maar liefst zes jonge katjes in de doos! Het was duidelijk dat één of andere dierenbeul de dieren hier aan hun lot had overgelaten, zonder hen enige kans op overleven te bieden. Als de biker niet was gestopt, waren ze waarschijnlijk allemaal in de doos gestorven.

Maar zo ver is het gelukkig niet gekomen. De biker met het gouden hart nam ze mee naar huis, om ze daar te verzorgen. Het was overigens nog een gedoe om ze daar te krijgen, want hoe transporteer je zes kittens op een motor? Uiteindelijk had hij geen andere keuze dan ze in zijn zadeltas te stoppen. Het was een beetje krap en verre van ideaal, maar het paste:

[caption id="attachment_134332" align="aligncenter" width="580"]Kittens_3 Foto: YouTube/ワロスメン[/caption]

Voorzichtig reed hij naar huis, waar ze gelukkig allemaal levend aankwamen. Helaas was één van de dieren al zo ernstig verzwakt, dat dit het niet heeft overleefd. Inmiddels hebben de andere vijf allemaal een familie gevonden die hen wél wil verzorgen, in plaats van dat ze hen in een bos achterlaten.

En hun redder? Die liet met deze actie zien dat ook bikers best wel eens zachtmoediger kunnen zijn dan wij soms denken.

[caption id="attachment_134333" align="aligncenter" width="580"]Foto: YouTube/ワロスメン Foto: YouTube/ワロスメン[/caption]

Lees meer over:
Bos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties