Deze man heeft wel een heel bijzonder maatje voor in de sportschool. Woef!

Geen categorieapr 26 2016, 15:00
Niet iedereen heeft altijd zin om naar de sportschool te gaan. Het is ver weg, is uitputtend en vaak heb je ook wel wat anders te doen. Deze man heeft nu een oplossing gevonden voor die soms vervelende uren: hij sport gewoon samen met z'n trouwe viervoeter!
De sportschool wordt door de meeste mensen traditiegetrouw gezien als een plek voor voornamelijk, wel, mensen. Maar wie heeft dat eigenlijk bepaald? Een goede fitnessoefening of een gespierd bovenlijf zijn niet alleen functioneel voor ons homo sapiens, maar onze stoere huisdieren hebben daar allicht ook wel wat aan.
Het ei van Columbus, aldus in ieder geval deze hondenbezitter. Elke oefening die hij doet, iedere spier die hij traint en elke druppel zweet die op z'n voorhoofd verschijnt: z'n trouwe hond is erbij en maakt precies hetzelfde door!
[video width="640" height="512" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/vededown_facebook.com_10155634074825019.mp4"][/video]
Zo blijkt maar weer eens dat velen onze harige vrienden flink onderschatten! Een hond is niet alleen een huisdier, maar ook een goede vriend. Je kan 'm zelfs meenemen naar de sportschool. Als dat geen écht kameraadschap is, weet ik het ook niet meer!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten