Deze man hield zoveel van zijn vriendin, dat hij haar ten huwelijk vroeg met een heel speciale ring. Kan jij zien wat het is?

Deze man hield zoveel van zijn vriendin, dat hij haar ten huwelijk vroeg met een heel speciale ring. Kan jij zien wat het is?

Geen goud, geen zilver. Geen diamant, geen smaragd en zelfs geen robijn of safier. Maar wat is het dan wel voor 'steen' die in deze ring is gezet?

Wie z'n vriendin ten huwelijk wil vragen, weet dat hij met iets bijzonders op de proppen moet komen. Het betekent doorgaans één van de volgende twee dingen: ofwel je plant een heel bijzonder aanzoek (enkele voorbeelden daarvan hier), of je geeft een knoeperd van een dure ring cadeau. Lucas Unger besloot echter de twee zaken met elkaar te combineren, en vroeg zijn vriendin Carlee Leifkes ten overstaande van haar hele familie ten huwelijk met dit:

12189619_1211118302235751_4459968536877064998_n

Kan jij zien wat het is? Nee? Kijk dan nog maar eens een keer...

Ja, dat is inderdaad een verstandskies. Lucas' eigen verstandskies, die echt z'n zinnen had gezet op hele aparte trouwring. En Carlee? Die vond het maar wat gaaf:

"Ik ben zo ongelooflijk blij dat ik met mijn beste vriend kan trouwen, een man die weet dat zijn verstandskies meer voor mij betekent dan een diamant. Ik kan niet wachten om samen met jou de mafketel uit te hangen en een weg door het leven te dansen op de Thee oh Sees en Black Sabbath. We zijn nooit een "traditioneel stel" geweest, dus waarom zouden we daar in vredesnaam nu mee beginnen?"

Screen-Shot-2015-11-04-at-10.38.51-AM

Veel vrouwen zouden het misschien nogal ongepast hebben gevonden, maar Carlee is in de zevende hemel: "dit is de coolste ring die ik in m'n hele leven gezien heb!" En, zo houdt ze sceptici voor: "Wat betekent een diamant precies in iemands relatie?" Om daar aan toe te voegen: "Ik heb letterlijk de wijsheid van m'n man om m'n vinger!"

Wat wil jij graag in de ring stoppen waarmee jij je wederhelft ten huwelijk zou willen vragen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer