Koningin Maxima dacht dat ze weer beter was. Maar op de stoep bij haar eerste bezoek ging het toch grondig mis...

Koningin Maxima dacht dat ze weer beter was. Maar op de stoep bij haar eerste bezoek ging het toch grondig mis...

De Koningin is lang aan het ziekenbed gekluisterd geweest, maar vandaag durfde ze er dan eindelijk weer uit.

Sinds Maxima geveld werd door een nierbekkenontsteking, heeft ze een tijdlang ziek op bed gelegen. Deels thuis, maar gedeeltelijk zelfs in een ziekenhuis. Het herstel duurde langer dan men dacht, maar de vorstin is eindelijk weer op de been. Dus nam ze haar taken als echtgenote van de Koning dan ook ruimhartig weer op. Een bezoek aan een conferentie in Den Haag stond op het programma...

Maar eenmaal daar aangekomen bleek dat de conclusie dat ze klaar was om haar taken weer voluit uit te voeren, wellicht tóch wat te voorbarig was. Een genante gebeurtenis en een 'souvenir' op de stoep zijn daar het schaamtevolle bewijs voor:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/2015_11_04_563a45e084df5.mp4"][/video]

Volgende keer beter, Maxima!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties