Deze soldaat doet het meest unieke huwelijksaanzoek ooit! Maar wacht tot je ziet wie er toekijken

Deze soldaat doet het meest unieke huwelijksaanzoek ooit! Maar wacht tot je ziet wie er toekijken

Een prachtig huwelijksaanzoek, met een prachtig publiek!

Tyler Jeffries is een veteraan van de oorlogen in Irak en Afghanistan. Hij heeft met trots in het Amerikaanse leger gediend, maar is wel gewond geraakt door een bermbom. Toch is Tyler nooit bij de pakken neer gaan zitten en is hij positief verder gegaan met zijn leven. Dankzij fysiotherapie en twee kunstbenen kan hij weer lopen, en als kers op de taart heeft hij een prachtige vriendin.

Behoorlijk moedig en inspirerend dat Tyler altijd zo positief is gebleven! Dat vond ook de Amerikaanse oud-president George Bush senior, en hij nodigde Tyler uit om een weekend op bezoek te komen in zijn huis in Maine. Uiteraard nam de 90-jarige oud-president alle kosten voor zijn rekening: Het vliegticket, het verblijf, alles werd betaald voor oorlogsheld Tyler en zijn vriendin om langs te komen.

Dat is natuurlijk prachtig, maar het wordt nóg mooier. Tyler had George Bush senior en zijn zoon George Bush junior namelijk toevertrouwd dat hij van plan was om later die week zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De beide oud-presidenten vonden dat mooi om te horen, maar ze deden hem een beter voorstel: Waarom vroeg hij zijn vriendin niet ten huwelijk tijdens zijn verblijf bij de familie Bush?

Zo gezegd, zo gedaan. Tyler deed het meest unieke huwelijksaanzoek ooit. En twee oud-presidenten en hun echtgenotes kijken mee:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Tyler-proposes-in-Kennebunkport-360p.mp4"][/video]

En uiteraard wijdde George H.W. Bush een tweet aan de oorlogsheld en zijn nieuwe verloofde.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
president bush soldaat veteraan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer