Deze vrouw heeft geen zin in seks en klaagt de man vervolgens aan, maar de reden is nogal onverwacht

Geen categoriemrt 31 2016, 15:00
Toen deze man werd afgewezen, deed hij iets wat de vrouw de politie deed roepen.
Zweden: het land van mooie landschappen, prima meubels en bedenkelijke gehaktballetjes. Maar het is ook het land waar dit aparte verhaal zich laatst afspeelde.
Om even te toon te zetten voor dit verhaal: een Zweedse man en vrouw gingen al een tijd met elkaar uit, en het was duidelijk dat er iets begon te bloeien tussen de twee. Het was nog niet 'officieel', zoals dat tegenwoordig genoemd was, maar het was lastig te ontkennen dat het stel al meer dan vrienden was geworden in de tussentijd.
En zo kwam het dat ze besloten een keer bij de vrouw thuis af te spreken. Maar misschien waren beiden toch met andere verwachtingen de avond in gegaan: de man in kwestie probeerde uiteindelijk avances te maken, maar de vrouw des huizes bleek hier toch nog niet van gediend te zijn. Tot zover niets bijzonders, toch? Dit soort dingen gebeuren waarschijnlijk ontelbare keren per dag, en wie weet had hier nog best een mooie relatie uit kunnen voortkomen uiteindelijk. Maar de kans daarop is redelijk uit elkaar geknald nadat de man iets deed, dat voor de dame reden was om onmiddelijk de politie te bellen. Ik weet waar je aan denkt, maar dát was het niet. Nee, hij heeft haar niet eens meer aangeraakt. Wat hij dan wel heeft gedaan? Oké, hier komt het antwoord: hij heeft een 'wraakscheet' gelaten.
Zonder verdere toevoeging volgt hier de verklaring van de vrouw voor het telefoontje:

Het stonk ontzettend slechts in mijn appartement na de scheet. (..) Het heeft mijn gemoedstoestand echt verpest.

De agenten die de pech hadden om hierop af te moeten komen, zeiden dat ze weinig keuze hadden. "We moesten wel onderzoeken of er eventueel een misdaad was begaan". Toen ze na hun bezoekje aan het niet-al-te-welriekende appartement het verhaal van de vrouw hadden aangehoord, kwamen ze al snel tot de conclusie dat ze hun tijd nuttiger hadden kunnen besteden. De man is verder niet meer aangehouden, en de vrouw heeft hopelijk uitgelegd gekregen dat zelfs in Zweden niet elke aanslag op je gemoedstoestand meteen een misdaad is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten