Deze vrouw was het gebrek aan parkeerplaatsen helemaal zat. Ze had een geweldige oplossing

Geen categoriejun 23 2016, 17:00
Het principe van deze vrouw is simpel: als er niet genoeg parkeerplaatsen zijn waar ze naartoe komt, zorgt ze wel dat de parkeerplaatsen met haar meegaan.
Mensen die regelmatig hun auto een plekje proberen te geven in een grote stad kennen het problem ongetwijfeld: nergens een plekje vrij om je bolide stil te zetten. En dat terwijl er legio ruimte is langs sommige stoepen, maar ja.. daar mag je geen auto zetten!
Deze vrouw kent het probleem en had geen enkele trek in al die stress die het zoeken van een parkeerplek met zich meebrengt. En dus heeft ze in haar auto's alle accesoires liggen om te zorgen dat ze kan parkeren waar ze wil.
Ten eerste heeft ze een plastic en transparant zeil met daarop de witte strepen die de lijnen van een parkeervak aangeven. Maar ook het bijbehorende blauwe bordje met de witte P heeft ze in doe-het-zelf-versie bij zich. Die kan zo aan de dichtstbijzijnde boom worden gehangen. Ik geef toe: vooral die laatste had wel met iets meer zorg samengesteld kunnen worden. Maar het neemt alsnog niet weg dat deze vrouw wellicht wel het ei van Colombus gevonden heeft. Nooit meer frustratie vanwege te weinig parkeerplekken!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/parkerkekek.mp4"][/video]
Zou jij durven wat deze vrouw doet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten