Deze werkloze zanger sliep op straat. Toen hij de talentenjacht won, gaf hij zijn prijs weg aan daklozen

Deze werkloze zanger sliep op straat. Toen hij de talentenjacht won, gaf hij zijn prijs weg aan daklozen

Christian Hudson had 7.000 euro rijker kunnen zijn, maar in plaats daarvan gaf hij al zijn prijzengeld weg.

Christian Hudson nam ontslag van zijn baan als veilingmedewerker om zich volledig te storten op zijn grote passie: zingen. Hij wilde deelnemen aan een talentenjacht, die een week duurde. Die hele week sliep hij bij mensen op de bank.

Maar de laatste avond voor de grote talentenjacht was er geen slaapplek te vinden voor Christian. Er zat niets anders op dan maar op straat te gaan slapen, en dat deed hij. Tijdens zijn nacht op straat kwam Christian in contact met veel daklozen. Hij was onder de indruk van hoe ze elkaar hielpen, en vond het inspirerend dat ze ondanks hun moeilijkheden toch de zaken op een positieve manier bleven bekijken.

Toen maakte Christian een radicale beslissing: Als hij de talentenjacht zou winnen, zou hij zijn prijzengeld doneren aan de daklozenopvang. Ongelooflijk maar waar: Hij won de hoofdprijs! Christian twijfelde niet, en hield zich aan de belofte die hij voor zichzelf had gemaakt: het voltallige bedrag ging naar de daklozen.

Hij is dus niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook iemand die oog heeft voor zijn medemens. En dat is misschien wel het allerbelangrijkste talent dat er bestaat. De directeur van het daklozencentrum kon zijn oren bijna niet geloven toen hij hoorde van de donatie:

"Dit is echt ongelooflijk, en enorm inspirerend. Met zo'n donatie legt hij de lat voor liefdadigheid erg hoog !"

En zo is het.

Bekijk hieronder een video van Christian waarin hij een waanzinnige performance van het nummer Thriller van Michael Jackson geeft!

[video width="608" height="1080" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Christian-Hudson-1080p.mp4"][/video]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties