Dictatoriaal Tweede Kamerlid D66: Tegenstanders draconische orgaandonorwet zijn 'niet respectvol en waardig'

Dictatoriaal Tweede Kamerlid D66: Tegenstanders draconische orgaandonorwet zijn 'niet respectvol en waardig'

Wacht even, gewoon om het even helder te hebben: jij en je Democratische (ahem!) vriendjes stelen mijn lichaam en dat van mijn naasten, en eisen vervolgens dat ik heel netjes 'nee, liever niet meneer!' smeek als ik het er niet mee eens ben?

D66 is echt compleet en totaal van het padje:

Ton Elias' misdaad? Hij prees een stuk op TPO waarin de orgaandonorwet van Dracula666 bekritiseerd wordt.

In haar stuk noemt Dieuwertje Kuijpers Pia Dijkstra en Alexander Pechtold geheel terecht 'donordrammers.' Wat Kamerlid Van Weyenberg betreft is dat dus volkomen onacceptabel. Maar ondertussen is het wél "respectvol en waardig" om mijn lichaam op te eisen als bezit van de staat en de onschendbaarheid van het lichaam daarmee dus af te schaffen.

[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]

Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’

Ja, ja, heel respectvol, meneer Van Weyenburg! In China, Noord-Korea en andere communistische landen zijn ze het ongetwijfeld helemaal met je eens. All your organs are belong to us! riep hij met Dijkstra terwijl hij critici schoffeerde omdat ze zogenaamd niet vriendelijk genoeg waren.

Reden eens te meer om dit clubje nepliberale progressievelingen bij de eerstvolgende verkiezingen te decimeren. D66 is tegenwoordig werkelijk een verderfelijke partij. Er is niets goeds of positiefs aan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties