Dictatoriaal Tweede Kamerlid D66: Tegenstanders draconische orgaandonorwet zijn 'niet respectvol en waardig'

Geen categoriesep 14 2016, 13:00
Wacht even, gewoon om het even helder te hebben: jij en je Democratische (ahem!) vriendjes stelen mijn lichaam en dat van mijn naasten, en eisen vervolgens dat ik heel netjes 'nee, liever niet meneer!' smeek als ik het er niet mee eens ben?
D66 is echt compleet en totaal van het padje:
https://twitter.com/svanweyenberg/status/775731049343123456
Ton Elias' misdaad? Hij prees een stuk op TPO waarin de orgaandonorwet van Dracula666 bekritiseerd wordt.
https://twitter.com/TonElias/status/775696746529914881
In haar stuk noemt Dieuwertje Kuijpers Pia Dijkstra en Alexander Pechtold geheel terecht 'donordrammers.' Wat Kamerlid Van Weyenberg betreft is dat dus volkomen onacceptabel. Maar ondertussen is het wél "respectvol en waardig" om mijn lichaam op te eisen als bezit van de staat en de onschendbaarheid van het lichaam daarmee dus af te schaffen.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
Ja, ja, heel respectvol, meneer Van Weyenburg! In China, Noord-Korea en andere communistische landen zijn ze het ongetwijfeld helemaal met je eens. All your organs are belong to us! riep hij met Dijkstra terwijl hij critici schoffeerde omdat ze zogenaamd niet vriendelijk genoeg waren.
Reden eens te meer om dit clubje nepliberale progressievelingen bij de eerstvolgende verkiezingen te decimeren. D66 is tegenwoordig werkelijk een verderfelijke partij. Er is niets goeds of positiefs aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten