Dieptriest: ouder echtpaar pleegt samen zelfmoord in Tilburg

Geen categoriedec 24 2018, 14:10
Een ouder echtpaar heeft zelfmoord gepleegd in Tilburg zo berichten Algemeen Dagblad en de Telegraaf. De man had een licentie voor het bezitten van een vuurwapen en schoot eerst zijn vrouw dood. Daarna pleegde hij ook zelfmoord. Het is niet de eerste keer dat ouderen in Nederland gezamenlijk uit het leven stappen. Enige tijd geleden gebeurde iets soortgelijks in Groningen waar ook een echtpaar dood werd aangetroffen. Een triest nieuwsbericht zo vlak voor kerstavond.
https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/1076922930385297409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fnieuws%2F2954802%2Fdubbele-zelfdoding-in-woning-tilburg
Uit onderzoek van de politie zou blijken dat het in Tilburg niet ging om moord maar om een zelfmoord. Dat is in ieder geval goed om te weten, maar het is triest om dit vlak voor heilig avond te moeten lezen. Ik zie dergelijke incidenten dan ook als een 'teken van de tijd', dat het namelijk helemaal niet zo goed gaat in Nederland als velen beweren. Ook zal het ongetwijfeld aanleiding zijn voor een maatschappelijk debat over euthanasie, iets waar je ook niet vrolijk van wordt .Een huisarts vond de lichamen in de woning waarna een onderzoek van enkele uren werd uitgevoerd om te achterhalen wat er precies is gebeurd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten