Dierenactivisten verstoren liever Efteling-show dan rituele slachtingen

Geen categorieapr 14 2019, 20:00
Efteling-show Raveleijn, waar kinderen en ouders al jaren plezier van beleven, werd verstoord door dierenactivisten. Een paard dat met een brandende deken door de arena galoppeert was reden om iedereen het plezier vandaag te ontnemen. Via NOS.nl.
De activisten vonden het nodig om het centrum van de aandacht te worden door de arena in te springen op het moment dat het paard voorbij rende. Vier activisten toonden een spandoeken met de tekst 'De Efteling toont geen respect voor paarden!'
De show werd stilgelegd en het publiek werd vriendelijk verzocht te vertrekken. De activisten werden aangehouden en overgedragen aan de politie.
Natuurlijk hebben deze azijnpissers weer een naam voor zichzelf bedacht: 'Vegan Strike Group', wat maar weer aantoont dat iedere naam met 'Vegan' erin direct de hele lading ondermijnt. Één van de activisten is Peter Janssen, bekend als de Vegan Streaker.
De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) voerde een inspectie uit (op verzoek van één van de azijnpissers) waaruit bleek dat er bij het paard geen sprake is van brandwonden, stress of überhaupt dierenmishandeling, laat staan enige vorm van het schenden van regels.
Gefeliciteerd, Vegan Strike Group! Jullie hebben voor niks een show verpest en niet eens de conclusie van de inspectie afgewacht. Toch hebben jullie al jarenlang de kans gehad om een rituele slachting te gaan verstoren maar een kindershow met één stress- en brandwondenvrij, brandend paard had kennelijk prioriteit. Ik zou even naar de houdbaarheidsdatum van de quinoa en sojaburgers kijken want iets heeft jullie hersens toch echt flink aangetast.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten