Dit detail aan tissues zal er voor zorgen dat je neus snuiten nooit meer hetzelfde zal zijn!

Dit detail aan tissues zal er voor zorgen dat je neus snuiten nooit meer hetzelfde zal zijn!

Je neus snuiten met een tissue als je verkouden bent, dat is eenvoudig zat toch? Welnu, ben je klaar voor een grote verandering op dit gebied? Want hier is het!

De kans dat je thuis of op kantoor een doos met tissues hebt staan is best wel groot:

sub-buzz-4606-1464903422-1Niks bijzonders toch? Als je verkouden bent pak je er één velletje uit, snuit je je neus en ga je door met waar je mee bezig was. Maar ooit zal die doos tissues opraken, en doordat-ie helemaal dicht zit is het moeilijk in te schatten wanneer dat moment komt - zeker als meerdere mensen gebruik maken van dit eenvoudige maar verbluffende apparaat.

Daar is aan gedacht. Ooit gemerkt dat de laatste velletjes een smoezelig, vies kleurtje hebben?

sub-buzz-4554-1464903504-1Het zal je allicht verbazen: maar dit betekent niet dat je je tissues te lang in een doos hebt laten liggen. Integendeel: deze papiertjes hebben deze kleur met een reden gekregen. Het is namelijk om je er attent op te maken dat de boel bijna opraakt:

sub-buzz-27992-1464903562-7En voor het geval het niet duidelijk was, producent Kleenex heeft het systeem zelfs een naam gegeven en geregistreerd als handelsmerk.

sub-buzz-24272-1464903687-9Kijk: de wereld zit vol kleine wetenswaardigheden. Het enige wat je moet doen, is bereid zijn ze te zien en in je op te nemen! Nu kan je met een gerust hart je neus snuiten, wetende dat je alleen maar naar de kleur van het papier te kijken om te weten wanneer je tissues weer op het boodschappen lijstje moet plaatsen.

image.php

En als dat je leven niet een stukje eenvoudiger maakt...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
verkouden papier Neus tissues

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties