Dit jongetje schaamt zich voor zijn littekens, maar dankzij zijn vader en het internet leert hij dat dat nergens voor nodig is

Geen categorieapr 16 2015, 11:00
De kracht van het internet.
De 7-jarige Carter Gentle uit het Amerikaanse Maine is geboren met een hartaandoening en moest volgens zijn vader Mark eerder deze maand 45 minuten lang huilen toen hij de littekens zag die hij had opgelopen na een operatie (zijn twaalfde alweer) om zijn pacemaker te herstellen. Hij was erg verdrietig en zei dat hij bang was dat mensen hem lelijk zouden vinden vanwege die litttekens.
En toen gebeurde er iets heel moois. Ja, dit is nou de kracht van het internet: de vader zette onderstaande post op Facebook inclusief een foto van zijn zoontje met al zijn littekens. Hij vroeg het Facebook-publiek hoeveel likes hij kon krijgen voor zijn moedige zoontje op de foto. Nou, dat heeft hij geweten. De post heeft in een paar dagen meer dan 1,4 miljoen likes gekregen. Dat is echt heel veel. En dat is nog niet alles.
(Lees verder onder de foto)
markgentle
De vader heeft talloze hartverwarmende reacties mogen ontvangen van gezinnen die ook een kind in de familie hebben met dezelfde aandoening. En voor Carter is het heel goed geweest voor zijn zelfvertrouwen aldus zijn vader over wat er allemaal is gebeurd na het posten van de foto. "Ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren. Ik heb hem kunnen uitleggen dat er veel mensen zijn met littekens, en dat je trots moet zijn op die littekens." Overigens gaat het nu helemaal goed met Carter na de operatie. Wat een prachtig verhaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten