Donald Trump geeft toe: 'Mijn zoon sprak met Russen af om info over Clinton'

Geen categorieaug 06 2018, 11:00
Eerst was er geen ontmoeting met de Russen, toen was er wel een ontmoeting met de Russen, maar ging het over adoptie van kinderen, nu is het weer een totaal ander verhaal. Donald Trump en de Russen, het is een combinatie die in de Verenigde Staten veel discussie en wantrouwen opwekt. Misschien zelfs wel terecht.
Waarom terecht? Omdat het verhaal van Donald Trump over contact met de Russen elke keer verandert en niet op een positieve manier. Het was al bekend dat de zoon van Trump contact had met de Russen, maar nu heeft Trump ook toegegeven dat het gesprek ging over informatie over Hillary Clinton.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1026084333315153924

Trump ontkende in de tweet dat hij bezorgd is over mogelijke juridische consequenties voor zijn zoon. Dat hebben The Washington Post en CNN eerder gemeld. Hij herhaalde ook dat hij niets wist over de bijeenkomst.

In een e-mail van Trumps zoon valt te lezen dat hij enthousiast was over de ontmoeting, omdat de Russen mogelijk schadelijke informatie hadden over Clinton.

Dit betekent natuurlijk niet dat al die hysterische journalisten gelijk hebben over Trump, maar het betekent voor mij wel dat Trump ook voor geen goud te vertrouwen is als het gaat om dit onderwerp. Het verhaal verandert elke keer weer en hij doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Hij leeft in zijn eigen realiteit.
Als iemand in uw omgeving dit soort gedrag zou vertrouwen, zou u hem dan nog vertrouwen? Natuurlijk niet. Ik zeg niet dat Trump een slechte president heeft, maar hij is zo elastisch als het gaat om de waarheid, dat ik hem moeilijk kan vertrouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten