Donald Trump laat weer van zich horen! Vreest voor een 'burgeroorlog'

Donald Trump laat weer van zich horen! Vreest voor een 'burgeroorlog'

Donald Trump is helemaal klaar met Kim Darroch, de hatende ambassadeur uit het VK. Bron: Shutterstock.com.

Trump ging vannacht nogal tekeer, hij eist namelijk een gesprek met de klokkenluider en vreest dat als de demonisering zo doorgaat er een grote kans ontstaat dat die demonisering gaat leiden tot gewapende conflicten. Zit hier een kern van waarheid in of probeert Trump zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten?

Donald Trump is van mening dat hij het recht heeft om de klokkenluider te ontmoeten. Dit omdat de klokkenluider een scenario beschreef wat simpelweg niet plaatsvond. De pers maakt er de meest smeuïge verhalen van, maar in werkelijkheid is het 'bewijs' vrij magertjes. Met de openbaring van het script van het telefoongesprek blijkt maar weer dat de Democraten op een niet bestaand spook aan het jagen waren - een nog grotere aanfluiting voor de reputatie van de Democraten dan dat Russiagate was.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Door het telefoongesprek zijn de Democraten nu van plan om een onderzoek te starten voor de impeachment van de president. Trump is van mening dat mocht dit succesvol zijn er een grote dreiging ontstaat van een burgeroorlog. Overigens is Trump niet van mening dat een afzetting zal lukken of mogelijk zal zijn.

Bombastische retoriek van Trump, naarmate de voorverkiezingen van de Democraten steeds sneuer worden zien we tegelijkertijd dat de toon van Trump steeds harder wordt. Zal dit weer tot een overwinning leiden of is men dit taalgebruik zat?

Economisch doet Trump het voortreffelijk, iets wat voor veel Amerikanen leidend is. Velen van hen stemmen altijd vanuit economisch oogpunt, en in dit opzicht heeft Trump prima werk verricht. Dus die burgeroorlog zien we voorlopig nog niet gebeuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer