Video! Thierry Baudet weet de oplossing voor de stikstofcrisis!

Geen categoriesep 30 2019, 12:00
De commissie Remkes kwam met het fantastische idee om ons land helemaal lam te leggen. Een halvering van de veestapel, minder hard rijden, de bouw die is stilgelegd. Allemaal maatregelen die onze economie keihard treffen. De grote hamvraag natuurlijk: waar doen we het eigenlijk voor? FvD en haar voorman Baudet denken het antwoord op deze idioterie te hebben!
https://www.youtube.com/embed/45V4BPr9NPg
Baudet benoemt enkele terechte kritieken: al jaren daalt onze stikstof uitstoot. Vanwaar dat ineens nu stikstof een probleem is. Gaat stikstof dezelfde 'demonisering' tegemoet zoals CO2?
Op de site van Forum bepleiten ze dan ook dat het onterecht is dat stikstof ineens als gevaarlijk wordt gezien. Het is namelijk een stof die aan de basis staat van plantenvoeding, dus vanwaar ineens deze idioterie om ons 'te behoeden van een gevaar'?
FvD ziet dit dan ook niet meer dan een juridisch probleem, er is geen gevaar of iets dergelijks. Onze wetgeving komt niet overeen met de Europese wetgeving, vandaar dat we nu ineens maar alles moeten veranderen.
Forum ziet als beste oplossing dat wij onze wetgeving aanpassen naar het Duitse model. Hierdoor blijven we binnen de norm van de Europese wetgeving en kunnen we gelukkig gewoon weer verder met het normale leven. Een prima voorstel van Forum, we hopen dan ook van harte dat andere partij dit steunen en niet eeuwig blijven meegaan in de onnodige hysterie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten