Donald Trump veegt de vloer aan met hypocriete Democraten: 'ZIJ betaalden een buitenlandse agent voor dirt!'

Geen categoriejun 17 2019, 12:00
Daar valt niets tegen in te brengen.
Enige tijd geleden liet president Donald Trump weten dat, als een agent van een ander land hem dirt zou aanbieden over een politieke tegenstander, hij die informatie maar wat graag zou aannemen. Misschien niet heel netjes, impliceerde hij, maar hé, de politiek is nou eenmaal een full contact sport.
Daarin heeft hij natuurlijk helemaal gelijk. Zo werkt dat in de politiek, zeker in Amerika. Als iemand je informatie geeft over een rivaal ga je daar mee aan de haal. Je moet werkelijk knettergek (zo niet politiek suïcidaal) zijn om dat niet te doen.
De enige mensen die daar anders over zéggen te denken? Democraten. Die gingen he-le-maal los op Trump. Het zou het zoveelste bewijs zijn dat hij bereid is om samen te werken met een "vijand" van zijn land. Het zoveelste bewijs dat hij onbetrouwbaar is. En zo gingen ze maar door. Ja, wat Trump gezegd had was vre-se-lijk.
Helaas voor de lachwekkende Democraten heeft Trump zijn weerwoord klaar:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1140357421547839488
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1140357430095810560
Oeps! Want, ja, hij heeft gelijk. De Democraten hebben willens en wetens samengewerkt met een "buitenlandse agent" om dat idiote dossier samen te stellen. 'Gek' genoeg (ahem) hoor je het mediakartel daar nooit over. En Trump? Die heeft niets gekregen van welke buitenlandse 'dienst' dan ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten