Dood een Jood en krijg duizenden euro's

Geen categoriedec 03 2013, 17:45
De Palestijnse Autoriteit gaat door met het verheerlijken van moordenaars en terroristen. Criminelen krijgen geld, veel geld. Ondertussen is er twee miljard hulpgeld aan de Palestijnse Autoriteit zoek. Man man...
Ik heb de afgelopen weken een tweetal artikelen (dit is één en dit is twee) over ontwikkelingssamenwerking geschreven. Ik was daarin niet positief over deze miljardenhulp. Mijn mening is er niet op vooruit gegaan toen ik begreep dat er ook nog eens tweemiljard euro aan hulpgeld van de Europese Unie aan de Palestijnse Autoriteit zoek is. Gewoon kwijt in de zin van nooit verantwoord. 2.000.000.000! Je hoort er helemaal niemand over! Geen partijen, geen media, stilte over alle landen. Waarschijnlijk omdat dit nieuws slecht is voor het imago van ontwikkelingssamenwerking en, dat is nog erger, dat het net alsof lijkt dat de Palestijnse Autoriteit bestaat uit een stelletje corrupte boeven. Tijd om in de doofpot te stoppen dus.
Wat men met het geld gedaan heeft, is natuurlijk onbekend. Het zou maar zo kunnen dat men het heeft gebruikt om Palestijnse criminelen, die in een Israëlische gevangenis hebben gezeten, een mooie bonus te geven. Voor heldengedrag en betoonde moed. Ik zie u denken, huh?
Groot feest
Dat de Palestijnen en de Palestijnse Autoriteit dol zijn op hun criminelen dat is al langer duidelijk. Zij worden verheerlijkt op de TV (staatsmedia), er worden pleinen en straten vernoemd naar deze moordenaars en men geeft een groot feest als er van deze terroristen worden vrijgelaten door Israël om het vredesproces te bevorderen. Bovenop deze daden heeft men nu ook besloten om geld te geven aan de terroristen. Onder het mom: 'dood een jood en krijg duizenden euro's!':

On PA TV, Director of the PA Ministry of Prisoners' Affairs Nael Ghannam explained the rates of the grant. A prisoner is eligible for the grant if he has served more than five years in an Israeli prison. The longer the sentence served, the higher the grant: "The beneficiaries are released prisoners who served more than 5 years [in Israeli prisons]... One who served up to 10 years will receive $1,000 for each year [he was imprisoned]; between 11 and 15 years - it goes up to $1,500; between 15 and 20 years it goes up to $2,000, etc. The maximum total won't exceed $50,000."

Kees van der Staaij
Schandalig natuurlijk! Een trap na richting Israël en een trap na voor de (nabestaanden van) slachtoffers. Zo rolt men bij de Palestijnse Autoriteit. SGP'er Kees van der Staaij wil dat de minister de subsidies richting de Palestijnse Autoriteit afknijpt als men nog langer doorgaat met het verheerlijken en subsidiëren van terroristen. Samen met CU'er Voordewind heeft hij dan ook een motie ingediend om dit te bewerkstelligen. Altijd weer de CU en de SGP, strakke actie!
Ondertussen zendt de Palestijnse Autoriteit wel een signaal uit. Door moordenaars van Joden financieel te belonen, straalt men één ding uit: Wij willen geen vrede, wij willen oorlog, wij willen bloed, wij willen doden, wij willen alle Joden in de zee. That's a clear message!
De wereld sluit echter zijn ogen en wijst beschuldigend naar Israël. Altijd weer.
U kunt mij volgen op Twitter onder de naam @MeijerHerman. Kijkt u ook eens op mijn site.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten