Doorgeslagen asieladvocaat roept luchtvaartmaatschappijen op: 'Vervoer geen kinderen meer die uitgezet worden!'

Geen categoriejan 29 2019, 9:00
Meneer wil dus dat luchtvaartmaatschappijen 'nee!' zeggen tegen de overheid... die gewoon de wet wil uitvoeren.
Asieladvocaat Flip Schüller is onderhand iets van een bekendheid in Nederland. Meneer stond eerder namelijk Lily en Howick bij, de nepasielkinderen uit Armenië. Maar: dat is niet de enige zaak waar Schüller bij betrokken is. Hij is één van de meest spraakmakende advocaten van zijn soort... en laat dat weten ook.
Onlangs kwam meneer langs bij Dit Is De Dag op Radio 1. Daar riep hij luchtvaartmaatschappijen op om voortaan niet meer mee te werken met het uitzetten van kinderen. Als de overheid nepasielkinderen op het vliegtuig wil zetten naar eigen land moeten de maatschappijen gewoon 'nee' zeggen.
Deze meneer is de schaamte dus werkelijk voorbij. De overheid voert gewoon de wet uit als nepasielkinderen worden uitgezet. En nee, dat is niet de schuld van die kinderen -- maar van hun ouders. Die hadden beter moeten weten en de wetgeving omtrent asielzoekers niet moeten misbruiken om er financieel op vooruit te gaan (want dat is altijd Het Grote Doel van dit soort 'immigranten').
Als Schüller het echt zo zielig vindt voor die kinderen zou hij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ouders hun kinderen niet meer illegaal meeslepen naar Nederland. Dát is namelijk de werkelijke oorzaak voor het leed van de kids in kwestie.
Maar ja, natuurlijk gaat het meneer de advocaat daar helemaal niet om. Het is gewoon een excuus om zijn zin door te drammen.
Wat 'zijn zin' precies is? Dat moge duidelijk zijn: onbeperkte immigratie, open grenzen voor iedereen. Tja.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten