Down-syndroom was het mooiste wat deze vader ooit overkwam. In deze video legt hij uit waarom

Down-syndroom was het mooiste wat deze vader ooit overkwam. In deze video legt hij uit waarom

Veel mensen beschouwen het syndroom van Down als een ziekte die het leven van een hele familie kan verpesten. Zoniet deze vader, die zijn aan Down lijdende kind ziet als een prachtige verrijking van z'n leven.

Is het syndroom van Down een 'ziekte', of is het juist een prachtige gift. Deze man, opmerkelijk genoeg een vader van een zoon met Down, beweert juist het tweede. Kinderen met het Down-syndroom zijn namelijk niet ziek. Ze voegen juist iets toe:

vlcsnap-2016-05-04-15h26m42s141

De speelse eenvoud en vrolijkheid van een kind met het Down-syndroom, daar kunnen we namelijk allemaal nog wel wat van leren. Zelfs de allerslimste professor. De vader vertelt hoe hij tot tranen geroerd is door de liefde die hij voelt voor zijn zoon, en dat hij zich geen leven meer zonder zou kunnen of willen voorstellen:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/vededown_facebook.com_1211523835555139.mp4"][/video]

Echte liefde bestaat in vele vormen. En dit is er zeker eentje van.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Syndroom van Down vaders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties