Duits onderzoek: meer dan 50% van 'vluchtelingen' heeft antisemitische denkbeelden

Geen categoriejun 05 2017, 10:00
Wat een aanwinst voor onze samenleving, die cultuurverrijkers.
Meer dan de helft van alle asielzoekers in Beieren (Duitsland) zijn antisemitisch tot op het bot. Dat blijkt uit een peiling waarvan de resultaten vorige week gepubliceerd zijn. Het onderzoek, gehouden door een denktank, heeft bijna 800 zelfverklaarde vluchtelingen ondervraagd over hun denkbeelden. Ze kwamen uit Syrië, Eritrea, Irak en Afghanistan. Oftewel, uit de landen waar ook onze asielzoekers vandaan komen.
"Meer dan de helft van de islamistische asielzoekers hebben duidelijk antisemitische denkbeelden," aldus de auteurs van het onderzoek.
Toen de kansenparels in kwestie gevraagd werden of "de joden te veel invloed in de wereld hebben" zei 52% van de Syriërs dat dit inderdaad zo is. 53% van de Irakezen vond dat ook. Dat is erg, maar we zijn er nog niet: maar liefst 60% van de Afghaanse 'vluchtelingen' was het namelijk ook eens met de stelling.
Het relatief goede nieuws is dat slechts 5,4% van de vluchtelingen uit Eritrea antisemitisch is, maar dat is wellicht te verklaren doordat een meerderheid van de Eritreanen christelijk is. Natuurlijk mogen we dat niet hardop zeggen, maar de onderzoekers doen dat lekker toch. Zo schrijven ze onder meer:

"De factor die van doorslaggevend belang is met betrekking tot het hebben van antisemitische denkbeelden is de religie waar iemand toe behoort."

De onderzoekers gaan verder door te stellen dat "antisemitisme" voorkomt "in alle leeftijdsgroepen en opleidingsniveaus van islamitische asielzoekers." Dat zou eerst en vooral liggen aan het onderwijssysteem in die landen, waar kinderen al van jongs af aan geleerd wordt dat joden fout zijn. Eén Syrische vluchteling, genaamd Mustafa, verwoordt dat als volgt:

"In Syrië werd ons geleerd om joden een beetje te haten. De overheid presenteerde joden als slechte mensen die anderen vermoorden."

Hoewel dit onderzoek ongetwijfeld als een enorme verrassing komt voor politiekcorrect links zullen de Duitse inlichtingendiensten daar vrijwel zeker heel anders over denken. In 2015 beweerden die namelijk al in een rapport dat "we islamistisch extremisme importeren, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken, en ook nog eens volstrekt tegengestelde sociale en juridische denkbeelden." Daar voegde het document aan toe:

"De Duitse veiligheidsdiensten zullen niet in staat zijn om deze geïmporteerde veiligheidsproblemen op te lossen wat tot sterke tegenreacties van het Duitse volk zal leiden."

Niets te zien, niets aan het handje. Gewoon negeren en net doen alsof alles in orde is; dat doen de politieke boven ons gestelden immers ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten