Duitsland opent jacht vol op islamitische terrorist Jaber Albakr

Geen categorieokt 09 2016, 20:00
Jetzt geht's los!
Onze oosterburen hebben de jacht echt vol geopend op de vermeende terrorist Jaber Albakr. De Telegraaf legt uit:

In Chemnitz is zondagmiddag bij een politie-inval in een woning een kennis van Albakr opgepakt. Een woordvoerder van de politie in Saksen gaf aan dat bij de inval niemand gewond is geraakt en dat er geen schoten zijn gelost.

Op Schönefeld en Tegel, twee Berlijnse luchthavens, is er vandaag extra politie aanwezig. Daarbij worden er bussen en auto's doorzocht. Alles word dus uit de kast getrokken om deze moslimextremist in de kraag te grijpen.
Albakr is een 22-jarige Syriër. Toen zijn woning eerder dit weekend doorzocht werd vonden de Duitse autoriteiten daar explosieven aan. Volgens de Duitse politie waren de explosieven bedoeld om een aanslag te plegen. Waarschijnlijk is een Duitse luchthaven het doelwit van zijn terroristische plannen.
Ongelooflijk genoeg wist Jaber Albakr gisteren op het nippertje te ontsnappen. Daarom zijn de Duitse autoriteiten nu nog altijd op zoek naar hem. Elke minuut dat hij niet gevonden wordt is een minuut waarin er rekening gehouden moet worden met een aanslag. En dat is natuurlijk volstrekt onacceptabel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten