Ebru Umar in bres voor grijpgrage VVD'er Ten Broeke: 'Elke mid lifer duwt z'n lul in grietje uit ander decennium!'

Ebru Umar in bres voor grijpgrage VVD'er Ten Broeke: 'Elke mid lifer duwt z'n lul in grietje uit ander decennium!'

Ebru Umar heeft geen enkel begrip voor het feit dat VVD-Kamerlid Han ten Broeke moet opstappen wegens handtastelijkheden met een meisje dat bijna twintig jaar jonger was dan hij. Volgens de Metro-columniste doen alle mannen met een midlifecrisis dat, en "vinden grietjes dat normaal."

Van Ebru Umar, de bekende rechtse columniste, kwam er vanmiddag geen blijk van waardering voor het opstappen van VVD-Kamerlid Han ten Broeke. De buitenlandwoordvoerder van de regeringspartij moest het veld ruimen omdat hij in 2013 een kortstondige seksuele relatie had met een medewerkster van 25. De vrouw sprak over "grensoverschrijdend seksueel gedrag", maar Ebru Umar gelooft daar geen biet van.

Umar vindt dat Ten Broeke best had kunnen blijven, want hij deed iets wat - volgens haar - iedereen van middelbare leeftijd doet: vreemdgaan met jonge meisjes. Die meisjes zelf "vinden dat normaal," zo betoogt de columniste in een spraakmakende tweet:

"welke mid lifer heeft zn lul niet in een grietje uit een ander decennium geduwd? NOU?? Grietjes vinden dat normaal, Mid lifers ook, en dan stapt er iemand op om iets wat normaal is. Wie het snapt mag het zeggen"

Dus vrouwen: bent u getrouwd met een herenexemplaar dat de leeftijd van 40 inmiddels gepasseerd is? Kijk uw man nog maar een keer diep in de ogen aan. Is ook hij een "midlifer" die z'n geslachtsdeel intiem kennis heeft laten maken met de vlezige binnenkant van een jonge deerne? NOU?? Dat zit er dus dik in, als we Ebru Umar tenminste mogen geloven.

Intussen is Han ten Broeke wel vertrokken en komt hij niet meer terug als Kamerlid. Halbe Zijlstra, daarentegen, mag het wellicht nog een keer proberen...

Lees meer over:
VVD Ebru Umar Han ten Broeke

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer