Een doekje voor het bloeden: Geert Wilders wint niet landelijk, maar wél in Rotterdam!

Geen categoriemrt 15 2017, 23:40
Oké, Geert Wilders zal niet heel vrolijk zijn na deze avond, maar hij heeft er wel een stad bij die overduidelijk voor de PVV'er is gegaan: Rotterdam!
Traditioneel kleurde het hier altijd PvdA-rood, maar daar is bij deze verkiezingen toch echt definitief een einde aan gekomen. De Maasstad heeft het - net als de rest van het land overigens - helemaal gehad met de huichelende socialisten, en heeft besloten om Geert Wilders te bombarderen tot winnaar. Dat meldt de gemeente Rotterdam op basis van de voorlopige uitslagen, die kennelijk dus al zo duidelijk zijn dat dit beeld niet meer kan veranderen.
En dat is een broodnodige oppepper voor de man die door de hele wereld in de gaten werd gehouden, en toch wel wordt gezien als de verliezer van de avond: 'de populisten hebben het onderspit gedolven', aldus meerdere media die doodsbang waren voor Trump-achtige taferelen. En nee, die landelijke uitslag is inderdaad niet om over naar huis te schrijven: met 19 zetels moet de PVV - vooralsnog tenminste - de tweede plek delen met het CDA en D66, waardoor de kans op een plek in een coalitie al helemaal nul is geworden. Maar dat mag de pret niet drukken in Rotterdam, waar de boodschap van Wilders definitief wél heeft aangeslagen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten