Een emotionele brief van een kleine jongen aan zijn overleden vriendje spoelt aan op het strand

Geen categorieapr 28 2016, 20:00
Eén man ging door een heel scala aan emoties toen hij een fles met een brief vond op het strand.
Steve Mershon, een 54-jarige man uit Florida, vond afgelopen week een plastic fles op het strand. Toen hij de fles opende vond hij een brief geschreven door een kleine jongen genaamd Jonothan Torres. In de brief richt de kleine Jonothan zich aan zijn overleden vriendje.
"Beste Daniel, ik vind het verschrikkelijk dat je overleden bent," schreef Jonothan. Ik zit in groep vijf en jij was mijn beste vriend. Ik hoop dat je veel plezier hebt met Jezus, in de hemel."
Steve was bijzonder geraakt door de brief. Daarom besloot hij om de brief op Facebook te zetten, met natuurlijk een boodschap van zichzelf, gericht aan Jonothan.
"Daniel had erg veel mazzel dat hij zo'n goede vriend had als jij, Jonothan," schrijft Steve. "Het spijt me vreselijk dat hij er niet meer is."
Steve zoekt wel vaker op het strand naar interessant materiaal. Toen hij de fles vond ging hij ervan uit dat er een korte brief instond, met informatie van iemand die wellicht wilde dat hij zou laten weten dat hij de brief had gevonden. Dat bleek niet zo te zijn: de brief was werkelijk hartverwarmend, en ook nog eens geschreven door een kleine jongen die nauwelijks om kon gaan met het verlies van zijn beste vriend.
Screen Shot 2016-04-28 at 16.38.54
In zijn brief schrijft Jonothan niet alleen dat hij zijn maatje enorm mist, maar beschrijft hij hun dag ook als Daniel nog steeds in leven zou zijn. "Als je nog leefde zouden we samen voetballen of basketballen, en zouden we met Matthew, Oscar en Brandon spelen," aldus de jongen.
Steve vond dat zo schitterend dat hij Jonothan een hart onder de riem wilde steken:

"Ik weet zeker dat Daniel wil dat je weet dat als jij en je andere vriendjes met elkaar spelen of met elkaar voetballen, hij van bovenaf toekijkt en je aanmoedigt... Misschien kun je je volgende touchdown, basket of doelpunt aan hem opdragen."

Steve gaat verder:

"Je bent een goede man, Jonothan. Ik hoop dat de rest van de wereld geinspireerd wordt door jou duidelijke liefde voor je beste vriend, en dat je brief ervoor zorgt dat we allemaal wat meer geduld met elkaar hebben."

Zo is het maar net, en wat ontzettend mooi dat deze kleine Jonothan zoveel om zijn vriendje geeft én dat Steve hem op deze geweldige manier behandelt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten