Een presentje van Thierry: 5 euro korting op "Voorwaardelijke Liefde"

Een presentje van Thierry: 5 euro korting op "Voorwaardelijke Liefde"

Koop Voorwaardelijke Liefde met deze kortingsbon!

Voor mensen die ons artikel van eerder deze week gemist hebben: Thierry Baudet doet al onze lezers een kortingsbon cadeau ter waarde van 4,99 euro. Print de bon uit, neem 'm mee naar je lokale boekhandel, en je kunt Voorwaardelijke Liefde voor 15 euro aanschaffen in plaats van voor 19,99 euro. Thierry's uitgever geeft deze bonnen aan onze lezers omdat er zo massaal gereageerd is op onze actie "Win gratis en voor niets een gesigneerd exemplaar van Voorwaardelijke Liefde van Thierry Baudet!"

Die actie zit erop -- de winnaars hebben te horen gekregen dat ze het boek binnenkort ontvangen (sommige winnaars hebben het boek zelfs al binnen, zag ik vandaag op Twitter) -- maar gelukkig hebben we dus iets anders dat we aan al die honderden mensen die meededen aan de actie mogen geven.

Screen Shot 2017-04-06 at 18.04.23

Het werkt allemaal vrij simpel: klik gewoon op de afbeelding hierboven, print die uit, en neem 'm mee naar je boekhandel. Daar krijg je dan 4,99 korting (met dank aan Thierry zelf en zijn uitgever Promotheus). Grijp deze kans mensen, Voorwaardelijke Liefde is écht een geweldig goed boek (en ja, ik heb 'm zelf gelezen, maar dan in de ebook-versie).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties