Een presentje van Thierry: 5 euro korting op "Voorwaardelijke Liefde"

Een presentje van Thierry: 5 euro korting op "Voorwaardelijke Liefde"

Koop Voorwaardelijke Liefde met deze kortingsbon!

Voor mensen die ons artikel van eerder deze week gemist hebben: Thierry Baudet doet al onze lezers een kortingsbon cadeau ter waarde van 4,99 euro. Print de bon uit, neem 'm mee naar je lokale boekhandel, en je kunt Voorwaardelijke Liefde voor 15 euro aanschaffen in plaats van voor 19,99 euro. Thierry's uitgever geeft deze bonnen aan onze lezers omdat er zo massaal gereageerd is op onze actie "Win gratis en voor niets een gesigneerd exemplaar van Voorwaardelijke Liefde van Thierry Baudet!"

Die actie zit erop -- de winnaars hebben te horen gekregen dat ze het boek binnenkort ontvangen (sommige winnaars hebben het boek zelfs al binnen, zag ik vandaag op Twitter) -- maar gelukkig hebben we dus iets anders dat we aan al die honderden mensen die meededen aan de actie mogen geven.

Screen Shot 2017-04-06 at 18.04.23

Het werkt allemaal vrij simpel: klik gewoon op de afbeelding hierboven, print die uit, en neem 'm mee naar je boekhandel. Daar krijg je dan 4,99 korting (met dank aan Thierry zelf en zijn uitgever Promotheus). Grijp deze kans mensen, Voorwaardelijke Liefde is écht een geweldig goed boek (en ja, ik heb 'm zelf gelezen, maar dan in de ebook-versie).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties