Een typische zondag voor Thierry Baudet. Gezellig op bezoek bij een besloten JOVD-congres

Een typische zondag voor Thierry Baudet. Gezellig op bezoek bij een besloten JOVD-congres

Sommige genieten op zondag van de zondagsrust, andere proberen een JOVD-congres binnen te komen waar ze niet voor zijn uitgenodigd. Baudet deed het laatste, Baudet had waarschijnlijk in gedachte dat hij de zwijgende kiezer een steuntje in de rug moet geven. Veel JOVD'ers stemmen 'stiekem' gewoon op FvD aldus Baudet die zijn bevindingen openbaarden op Twitter.

Een ludieke actie is het zeker, Baudet had een fractievoorzittersoverleg in het Van der Valk hotel in Amersfoort; toevallig ook de exacte locatie waar een besloten JOVD congres plaatsvond. Baudet vond het wel ludiek om even langs te wippen. Wellicht dat hij van mening was dat de bitterballen bij een VVD (JOVD) congres beter smaken dan bij een FvD meeting.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Al snel volgde het gerucht dat Baudet helemaal geen fractievoorzittersoverleg had, dit bleek - zoals we zo vaak zien bij FvD-roddels - nonsens. Baudet lanceerde een video waarin het fractieoverleg duidelijk zichtbaar was. Maar waarom dan buurten bij de olijke bitterbal-etende JOVD?

?ref_src=twsrc%5Etfw

Baudet kwam eigenlijk gewoon langs om even te buurten en wat praatjes te maken, het beviel hem zelfs zo goed dat hij spontaan zijn eigen literatuur ging uitdelen. Waar sommige wel blij waren met wat lectuur vonden andere de boeken handig om heel andere redenen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Naar verluid is Baudet overigens door het bestuur wel 'eruit gezet', de JOVD zat niet te wachten op pottenkijkers en al helemaal niet op de partijleider van de 'concurrent'. Spontane actie van Baudet, of juist een goedkope manier van pr?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer