Egel kan de weg niet oversteken, maar dan helpt deze geweldige dierenvriend hem een handje

Geen categoriejun 15 2016, 16:00
Het valt lang niet altijd mee om een egel te zijn. Deze jongen heeft daar gelukkig alle begrip voor, en besluit dit brave wandelende speldenkussentje dan maar een handje te helpen - letterlijk.
Het leven van een egel gaat niet over rozen: de wereld is duidelijk niet gemaakt met egels in gedachten, want je kan geen stap zetten of je komt wel een obstakel tegen waar een beetje egel helaas niet tegen opgewassen is. Neem bijvoorbeeld deze stoep: voor jou en mij de gewoonste zaak om erop en eraf te komen, maar dit stekelige dier zit hopeloos klem en lijkt nooit naar boven te kunnen komen.
Gelukkig bezitten lang niet alle mensen een hart van steen, en zijn ze best wel bereid om de egel in kwestie een beetje vooruit te helpen. Zo ook deze jongen, die het arme dier door het aanreiken van één vinger al een gigantische dienst kan bewijzen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/06/egekweg1.mp4"][/video]
Kijk, dat is nog eens een kleine, maar geweldige en onbaatzuchtige actie om de viervoeterige mede-aardbewoners ook aan een goede dag te helpen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten