Eindelijk gerechtigheid: walgelijke bejaarde pedo (101) schuldig bevonden aan kindermisbruik

Geen categoriedec 16 2016, 21:00
De pedofiel zegt geen spijt te hebben van zijn daden.
Een 101-jarige Britse man is door een jury schuldig bevonden aan herhaaldelijk kindermisbruik. De bejaarde pedo misbruikte kinderen in de jaren 70 en 80, en is nu waarschijnlijk de oudste veroordeelde ooit in Groot-Brittannië. Ralph Clarke – zo heet de pedofiel – vergreep zich meermaals aan twee zusjes, zowel bij hem thuis als in zijn vrachtwagen (hij was vrachtwagenchauffeur). Zijn jongste slachtoffer was zeven jaar oud. Tijdens het proces bekende de pedo-opa dat hij ook een jongen heeft misbruikt.
Hoewel de aanrandingen tientallen jaren geleden plaatsvonden, stapten Clarkes slachtoffers vorig jaar pas naar de politie. Ze hadden namelijk op Facebook een bericht gezoek over Clarkes honderdste verjaardag. Nu hij schuldig is bevonden, krijgen de slachtoffers hopelijk gerechtigheid. De jury heeft bepaald dat Clarke schuldig is, en maandag beslist een rechter over de strafmaat.
Hopelijk krijgt deze pedofiel ondanks zijn hoge leeftijd een zware straf. Hij toonde namelijk geen greintje spijt van zijn walgelijke daden en zei dat de aanrandingen "simpelweg gebeurden". Hij verklaarde bovendien dat hij "behoorlijk immuun" was voor gevoelens. Een totaal gebrek aan empathie met zijn slachtoffers dus. Zo iemand verdient straf, al is hij nog zo oud en al waren zijn misdaden nog zo lang geleden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten