Eis 5 jaar voor kindermishandeling campingjongen

Eis 5 jaar voor kindermishandeling campingjongen

De ouders die vorig jaar zijn aangehouden op verdenking van kindermishandeling en -verwaarlozing, krijgen een eis van vijf jaar cel door het OM. Het kind werd regelmatig vastgebonden en in een kist gelegd. Via de Telegraaf.

Vorig jaar werd een kind aangetroffen op een camping nabij Winterswijk. Hij zat toen te eten in een tent van andere gasten.

De jongen vertelde dat zijn ouders, beide 35 jaar, hem regelmatig vastbonden, opsloten en hem te weinig eten en drinken gaven. Ook plassen en poepen moest hij maar in z'n kist doen. Zo krijg je een achtjarig kind wel getraumatiseerd! Dit soort lui zouden eigenlijk helemaal geen kinderen meer moeten kunnen krijgen. De ouders is in ieder geval het ouderlijk gezag ontzegd. Dit bepaalde de rechter.

Het gaat om twee ouders die beide uit Duitsland komen en een beetje rondzwerven van camping naar camping. De moeder stond al gesignaleerd in Duitsland omdat ze nog een straf had staan! We hebben het hier echt over tuig van de richel die dat arme jong gewoon met tie-wraps in een kist opsloten!

Het kind en z'n broertjes en/of zusjes wonen nu bij een pleeggezin en maken het naar verluid heel goed. De uitspraak van de rechter is over twee weken. Wel is het vreemd dat het OM slechts vijf jaar eist terwijl het kind misschien wel onherstelbaar is beschadigd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties