Epische ISIS-domkop denkt dat hij leuk is, maar zijn grap had 'm bijna z'n leven gekost

Epische ISIS-domkop denkt dat hij leuk is, maar zijn grap had 'm bijna z'n leven gekost

Screenshot Holland's Got Talent / RTL

Het is dat ze bij ISIS niet geloven in de evolutietheorie. Maar deze jihadistische knurft had zichzelf bijna op de lijst gezet van Darwin Award-nominaties van dit jaar..

In normale landen spelen onverantwoordelijke kinderen met voetaballen en met videospelletjes. In Irak... spelen ze met bomgordels. Deze grapjas denkt dat hij hilarisch is als hij tijdens een gefilmde grap de pin van de gordel eruittrekt, maar het had niet veel gescheeld of hij en z'n strijdmakkers konden dat niet navertellen:

De knurft die bijna z'n vrienden en zichzelf om het leven gebracht met z'n idioterie, is de 19-jarige Gezim Klokoci uit het Verenigd Koninkrijk.

Mensen die de jihadistische oelewapper van vroeger kennen, zeggen dat hij ook in de tijd dat hij zich nog niet had aangesloten bij ISIS gedroeg als een ware josti. Een oud-klasgenoot vertelt een hilarische anekdote over deze hersenloze Mohammedaan:

"Hij was niet echt slim. Ik herinner me dat toen The Hobbit uitkwam, hij beweerde dat de Illuminati de film hadden gemaakt. Hij maakt geen grapje."

isis-jackass-3

Eenmaal in ISIS-terroritorium klaagt hij aan één stuk door; over loopgraven die niet lekker liggen, en dat hij gebeten wordt door insecten. En dat ze geen lekkere koffie hebben in Syrië en Irak. Boehoehoe. Aansteller. En dus ga je maar bomgordels van trappen gooien, waarbij je zelf bijna je arm (of erger) verliest. Volkomen logisch...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ISIS bomgordel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties