Erik van Muiswinkel zwakt beschuldigingen richting Thierry Baudet af: "in enkele opzichten minder erg dan Mussert"

Erik van Muiswinkel zwakt beschuldigingen richting Thierry Baudet af: "in enkele opzichten minder erg dan Mussert"

Nou, Erik van Muiswinkel is er ook eindelijk achter gekomen hoor. Thierry Baudet (FVD) is toch een beetje anders dan Anton Mussert, de voormalig leider van de Nederlandse nationaalsocialistische beweging. En hoe anders dan, volgens de 'hilarische' cabaretier? Nou 'in enkele opzichten' zou Thierry Baudet 'minder erg zijn dan Mussert' aldus Van Muiswinkel.

Verder hint Erik van Muiswinkel naar één aspect waarin Thierry Baudet "erger" zou zijn als Anton Mussert en het heeft iets te maken met een 'tijdmachine'. Waar we deze tijdmachine kunnen vinden weten we niet, maar Van Muiswinkel schijnt de tip zonder twijfel af te geven. Omdat Baudet terug wil in de tijd? Maar dat kan helemaal niet!

Ondanks dat Baudet niet terug in de tijd kan reizen als hij dat zou willen, suggereert Van Muiswinkel dat dit juist het allerergste punt is van Baudet. De FVD-voorman wil namelijk tijdreizen! Mensen op Twitter trappen er echter niet in en vragen zich af of de cabaretier middelen heeft genomen om de dag op creatieve wijze door te brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties