snapshot 6

EU-bobo Frans Timmermans woest op Sloveense premier door "lasterlijke" foto: 'Kon niet met hem op podium staan!'

Geen categoriejul 02 2021, 12:00
PvdA-euroextremist Frans Timmermans is boos. Heel boos. Op de Sloveense premier Janez Jansa. Want die had zogenaamd een "lasterlijke foto" laten zien aan enkele gasten... Het gevolg: Timmermans weigerde op een podium te gaan staan met de premier. Zó enorm boos was hij.
Timmermans, Europese Commissie-voorzitter Ursula von der Leyen, en een stel andere "commissarissen" zijn in Slovenië omdat dat land dit half jaar voorzitter zal zijn van de EU. Dat is natuurlijk voor het grootste deel een ceremoniële functie, maar toch. Er wordt wel aan gehecht in de eurofiele machtswereld.
Hoe dan ook, premier Jansa gebruikte de gelegenheid om zijn gasten een Twitterfoto te laten zien van twee rechters met "sociaaldemocratische" politici. Vervolgens zei hij dat deze "communisten" de rechterlijke macht van zijn land proberen te infiltreren.
Kortom, Jansa is een echte Oost-Europese leider; iemand die de verschrikkingen van de Sovjet Unie heeft meegemaakt, die ervoor wil waken dat zijn land dit nooit meer overkomt, en die er uitgesproken conservatieve (en klasiek-liberale) denkbeelden op nahoudt.
Nou, dat was tegen het zere been van Timmermans, wat natuurlijk niet zo gek is aangezien hij en zijn kornuiten a) juist heel graag dit soort "infiltratie" van sociaaldemocraten willen en b) hijzélf een sociaaldemocraat is. Timmermans is immers een prominente PvdA'er. Ja, die bestaan nog.
Deze "onacceptabele aanval op en laster over twee rechters en twee sociaaldemocratische Europarlementariërs" ging Timmermans, zei de Grote Eurofiele Held, "te ver." "Ik kon simpelweg niet op hetzelfde podium staan als premier Jansa," aldus de man die ook wel bekend is komen te staan als de EU-versie van de Kerstman, maar dan een buitengewoon agressieve, intolerante, en hautaine versie van de goedheiligman.
En ook nog eentje zonder rendieren, hoewel hij zijn best wél doet om zijn neus verdomd veel te doen gelijken op die van Rudolf.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Hoe dan ook, Timmermans had dus weer eens reden om boos te zijn; en alweer omdat een Oost-Europese leider zowaar Oost-Europees is in zijn doen en laten. Je begint bijna te denken dat Timmermans dat hele Oost-Europa het allerliefst tot de grond toe afbreekt.
Goed nieuws! Team Trump heeft een nieuwe sociale media-platform online gezet. Het heet GETTR! En je kunt al meteen lid worden en meedoen in deze voor rechtse mensen veilige omgeving. Volg me daar dus, en laten we het gesprek met elkaar aangaan, de hele dag door!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten