EU heeft de oplossing: zwarte lijst voor haat-imams en opleiding voor 'Europese islam'

Geen categoriejul 04 2018, 19:00
De EU trekt haar troefkaart om haatpredikers eindelijk een halt toe te kunnen roepen, de zwarte lijst! Alleen het bestaan ervan boezemt menig imam al angst in!
In Elsevier Weekblad valt te lezen hoe het delen van informatie met andere landen en instanties zou moeten helpen om dergelijke haat imams tegen te kunnen gaan. Want het delen van informatie op nationaal niveau, dat tot dusver alleen maar heeft geleid tot de inmiddels welbekende zin 'hij was bekend bij de AIVD', was niet toereikend genoeg. Nee, de EU wil 'hij was een bekende' graag in meerdere talen kunnen horen de volgende keer als zo'n mafkees z'n haat-ideologie weer de straat op spuit.
Het ultieme meebuigen en zwichten voor buitenlandse culturele invloeden bereikt haar dieptepunt wel in het idee om een opleidingsvariant aan te willen gaan bieden voor een 'Europese islam'. Hiermee wordt gedoeld op een opleiding theologie die de islam uitlegt binnen de kaders van Europese waarden. Het moet niet gekker worden! We hebben ook geen Europees boeddhisme of hindoeïsme voor de desbetreffende minderheden op ons continent. Het feit dat dit blijkbaar nodig wordt geacht om de foute 'moslims' ervan te weerhouden zichzelf op te blazen of lui neer te steken is van de zotte, dat men heil ziet in de effectiviteit ervan is misschien nog wel erger! Het enige wat je kunt verwachten van zo'n plan is dat degene die meegaan in deze Europese islam-leer worden gezien door de rest van de moslimgemeenschap als nep-moslims en een belediging voor hun geloof.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten