Europese Commissie: 'Juncker was niet dronken, maar heeft last van 'ischias', zenuwpijn'

Europese Commissie: 'Juncker was niet dronken, maar heeft last van 'ischias', zenuwpijn'

Jean-Claude Juncker werd gisteren op social media helemaal afgemaakt. Op een filmpje is te zien hoe Juncker aan het ronddolen was en niet meer op eigen benen kon staan. Hij werd dan ook vaker bijgestaan door andere wereldleiders, zoals onze eigen Mark Rutte. Onze torenhoge Nederlander hielp de voorzitter van de Europese Commissie overeind te blijven. Is die nu dronken? Volgens de Europese Commissie niet en heeft hij last van zenuwpijn.

Volgens hem had Juncker last van een aanval van ischias, een vorm van zenuwpijn die begint in de rug en doorloopt naar het been. "Het was een zeer pijnlijke aanval, met krampen. Juncker had eerder al openlijk gezegd dat zo'n aanval de mogelijkheid om te lopen beperkte en dat was woensdag het geval."

Volgens de woordvoerder slikt Juncker medicijnen en voelt hij zich nu beter. Berichten in de media dat hij dronken was, noemt de woordvoerder smakeloos en oneerlijk. Hij zei er verder bij dat Juncker niet van plan is om het de komende tijd rustiger aan te doen.

Veel mensen geloven dat niet, omdat Juncker al langer beschuldigd wordt van het zijn van een alcoholist en een zware drinker. Elk officieel kanaal wil er niet bij dat hij een zware drinker zou zijn, maar dat er allemaal redenen zijn. Om eerlijk te zijn, als ik naar de filmpjes kijk, dan zie ik echt een dronkeman, maar goed, ik ben geen medicus. Oordeelt u het zelf maar wat het zou kunnen zijn en of de framing van de Europese Commissie wel of niet gewerkt heeft.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer