Europese nepliberalen van VVD en D66 veranderen naam fractie van 'ALDE' in 'Renew Europe'

Europese nepliberalen van VVD en D66 veranderen naam fractie van 'ALDE' in 'Renew Europe'

Ze zijn nu dus officieel eurofiel en alles behalve liberaal.

De zogenaamde liberale fractie in het Europees Parlement, waar D66 en de VVD al jaren deel van uitmaken, heet vanaf nu 'Renew Europe.' De oude naam, die daadwerkelijk verwijst naar de liberale ideologie van de partijen -- ALDE -- wordt dus overboord gegooid.

Dat bericht het Nieuwsblad.

Fractievoorzitter Guy Verhofstadt -- die walgelijke fascistische Belg -- is heel blij met de nieuwe naam:

"We zijn sterker dan ooit en hebben een unieke kans om Europa vorm te geven. Er ligt veel werk voor ons. We zijn geïnspireerd om te bouwen aan een vrij en fair Europa."

Als je je afvraagt wat het beleid van Renew Europe is. Nou, dan heb je hier het antwoord:

Op de website van Renew Europe is te lezen dat de fractie zich uitdrukkelijk tegen populisme en nationalisme wil afzetten.

Met andere woorden, de VVD en D66 zijn vanaf nu lid van een fractie die toegeeft weinig liberaal, maar wél hard eurofiel te zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Hulp bij het vinden van IT werknemers

Lees meer