Ex Lamar belaagt Khloe Kardashian

Ex Lamar belaagt Khloe Kardashian

Zelfs na het tekenen van de scheidingspapieren blijft hij volhouden.

Hoewel Khloe Kardashian en haar ex-man Lamar Odom al ruim een jaar uit elkaar zijn en vorige maand zelfs officiëel de scheidingspapieren hebben ondertekend, valt de boomlange basketballer Khloe nog steeds lastig.

[caption id="attachment_117219" align="aligncenter" width="353"]Lamar Odom (Instagram) Lamar Odom (Instagram)[/caption]

Woensdagmorgen was Khloe op weg naar haar sportschool, toen Lamar opeens uit het niets op haar afkwam. Khloe maakte duidelijk dat ze niet van plan was om met hem te praten, maar Lamar begon tegen haar te schreeuwen, midden op straat. Kennelijk eiste hij dat ze met hem zou spreken.

Ooggetuigen vertellen TMZ dat Khloe het probeerde te negeren en gewoon doorliep, maar haar ex achtervolgde haar en bleef luid tegen haar schreeuwen. Op een gegeven moment pakte Lamar zelfs haar arm, en dat werd zelfs Khloe te veel:

"Laat me los! Laat me met rust! Stop! Stop!"

Een getuige van het schouwspel vroeg Khloe of hij de politie moest bellen, maar werd dreigend toegesproken door de boze ex:

"Niemand belt de politie over Lamar Odom!"

Uiteindelijk ging Khloe niet meer naar de sportschool, maar stapte ze zichtbaar aangedaan in haar auto en reed weg.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties