Extreem-rechts bij PVV-demo

Extreem-rechts bij PVV-demo

Jammer.

Er was gisteren een flinke opkomst bij de PVV-demonstratie op het Koekamp in Den Haag met 2000 man. Geert Wilders mag er trots op zijn, schreef ik gisteren.

Helaas liep er ook extreem-rechts tuig rond, zo heeft de Antifa ontdekt. De Antifa kun je op geen enkel gebied serieus nemen, maar ze weten wel wie extreem-rechts is en wie niet. Daar steken ze altijd veel tijd in.

Een groot deel van de opkomst bestond uit extreem-rechtse figuren en organisaties, en er waren zelfs neo-nazi’s aanwezig. Dit was goed terug te zien aan spandoeken met teksten als 'Eigen volk eerst' en werd de Hitlergroet gebracht.

Er werd ook gezwaaid met de Prinsenvlag. Die vlag is al jaren een van de favoriete symbolen van extreem-rechts in Nederland (de NSB pronkte ermee in de vorige eeuw). Laten we eerlijk zijn: dit is toch een smetje op de PVV-demonstratie van gisteren.

Wilders kan zich maar beter zo snel mogelijk distantiëren van dit extreem-rechtse tuig. Anders zouden we nog gaan denken dat hij het allemaal wel best vindt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties