Familiereünie van Yolanthe, met stralende Xess Xava in het midden

Familiereünie van Yolanthe, met stralende Xess Xava in het midden

Yolanthe is in Nederland en weer tijdelijk herenigd met haar familieleden. Voor het eerst is ook pasgeboren zoontje Xess Xava mee!

Voor het eerst sinds de geboorte van het schattige hummeltje Xess Xava, mocht de baby mee op vliegreis! Samen met zijn moeder Yolanthe vlogen de twee van hun huis in Istanbul naar Nederland. Daar gingen de twee op familiebezoek. Iedereen was erg blij de kleine dreumes (en zijn moeder, natuurlijk) te zien:

12534638_1656347797951081_77882893_n

Yolanthe plaatste het kiekje op internet, waar behalve zij zelf en Xess Xava ook Jessey (de zoon van Wesley Sneijder die hij kreeg met een ex) en schoonmoeder Sylvia op afgebeeld staan. Dat het 'one big happy family' is, bewijst het commentaar wel dat Yolanthe bij de foto plaatste:

"Twee geweldige kleine jongens. Jessey en Xava, ik hou heel veel van jullie allemaal. En veel dank aan mijn schoonmoeder voor het zo gastvrij zijn."

Dat laatste sloeg op het feit dat er nog even een extra feest werd gevierd voor de geboorte van Xess Xava:

Eerder plaatste het broertje van Wesley Sneijder, Rodney, een foto met een grote taart. Het kraamfeest in het ouderlijk huis van de broers Sneijder was blauw aangekleed. Het jonge gezinnetje is in Nederland voor de eerste tv-klus van Yolanthe na de bevalling in oktober. Zij presenteert woensdag live de Nationale Sekstest op RTL5.

Binnenkort dus nog meer Yolanthe! Wie geen genoeg kan krijgen van deze bijzondere dame en haar schattige kind, kan een kijkje nemen op het Instagram-profiel van de presentatrice. De ene na de andere foto van hummeltje Xess Xava verschijnt er.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Yolanthe Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer