Femke Halsema slaat groot alarm! Moskeeën in Amsterdam worden beveiligd wegens 'reële terreurdreiging'

Femke Halsema slaat groot alarm! Moskeeën in Amsterdam worden beveiligd wegens 'reële terreurdreiging'

Voelt u zich door die eindeloze berichten over terroristen, aanslagen, onthoofdingen, verwarde mannen, steekpartijen, kopschoppers en verkrachtingen ook zo onveilig? Zit daar volgens u een bepaald patroon in? Precies ja, extreemrechts is inderdaad het probleem! Daarom gaat Amsterdam moskeeën beveiligen! Dat meldt Het Parool.

Femke Halsema heeft het radicaliseringsbeleid bekeken, onderzoekjes en adviesrapporten doorgespit en trok een heldere conclusie: 'fucking extreemrechts!' En inderdaad, je zou het niet zeggen tussen al die terreurberichten, verwarde moslims, Syrië-gangers en 'Allah Ackbar' roepende mafklappers door, maar extreemrechts zou óók wel eens gevaarlijk kunnen zijn!

Zo had je Breivik in 2011, kliert een enkeling wel eens met een varkenskop bij een moskee en bestaat er hier en daar een clubje als Erkenbrand. Reden genoeg voor veiligheidsdiensten om 'een grotere dreiging' te signaleren, hoewel die dreiging totaal niet in de buurt komt bij wat er uit islamitisch-fundamentalistische hoek komt... Halsema schrok zich echter een hoedje en besloot de boel voor Amsterdam op scherp te stellen!

Sinds haar burgemeesterschap heeft ze salafistische organisaties de middelvinger gegeven, betonblokken (Merkel-Lego) geplaatst, 'antidemocratisch onderwijs' (lees: Koranscholen) aan willen pakken, extremisten onderzoeken op vergunningsaanvragen, beloningen uit willen delen voor moslimpartijen die extremisten de rug toekeren, financiering van (moslim-) extremistische organisaties en personen aan willen pakken en ouders (en vrouwen als groep) willen betrekken bij 'weerbaar opvoeden' zodat die mafketels van zonen niet naar Syrië willen of iemand neer gaan steken.

Kerkgemeenschappen gaven aan te vrezen voor terugkerende 'bekeerde ex-moslims' en dat ze al jaren vreesden voor hun veiligheid. Dus ja, hartstikke logisch dat na deze hele waslijst aan maatregelen, waar nota bene te weinig voor is, ineens extreemrechts als gevaar wordt gezien! De enige reden dat er voor moskeeën potentieel gevaar zit bij extreemrechts, wat dat tegenwoordig ook mag betekenen, is omdat beleid aan alle kanten aan het falen is en een enkele burger hier en daar voor eigen rechter gaat spelen. Dat pappen en nathouden van links, de overheid en het kabinet, heeft totaal nergens toe geleid.

Men is 'het afkeuren van deze walgelijke en laffe daad' zat en het bericht dat 'we ons niet moeten laten regeren door angst' helemaal beu. Pakken ze er een keer één levend, dan is er de frustratie door slappe strafjes 'om uitzetting te voorkomen' of ziet men vervolgens dat tbs ook niets meer is dan 'niet echt levenslang' of bezigheidstherapie, waar er kennelijk om de haverklap één weet te ontsnappen. Heb je na al die jaren de moed nog niet helemaal verloren en wil ondanks alles toch je burgerplicht doen? Voel je in je haarvaten aan dat er iemand niet helemaal pluis is? Dan mag je eerst bewijzen dat je geen racist, xeno- of islamofoob bent, om vervolgens te horen dat stageplaatsen, anti-kolonialisme, 'wederzijdse integratie' en vechten tegen 'onbewuste vooroordelen' het antwoord zijn. De Nederlander die flipt wordt dan extreemrechts genoemd. Dát is volgens mij de dreiging die veiligheidsdiensten zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties