FILMPJE: Hongaarse vrouwen prijzen Viktor Orbán omdat hij géén laffe man is

FILMPJE: Hongaarse vrouwen prijzen Viktor Orbán omdat hij géén laffe man is

Terwijl de politici in West-Europa mooie woorden spreken met het doel de Hongaarse leider Viktor Orban te demoniseren, prijzen de vrouwelijke inwoners van Budapest de premier om zijn houding en handelen ten tijde van de Europese Migratiecrisis. Orban bouwde een hekwerk en liet tijdens een toespraak in het Europees Parlement weten dat hij massa-immigratie voor Hongarije afwijst. Het land ondertekent dan ook niet het Marrakech-akkoord. De vrouwen zien de teloorgang van de veiligheid en gezelligheid van de grote Europese steden Parijs en Berlijn voor wat het is. En benoemen het ook als zodanig.

Dit staat in schril contrast met de laffe manen van West-Europa, die niet voor het belang van hun families opkomen en Orban van alles verwijten. Dat terwijl er eigenlijk niets mooiers is dan een compliment van dames wanneer je iets wél goed doet. Watch and learn:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties