Filmpje! Leden middelbare school muziekband spelen opgesloten in individuele tentjes. Want corona

Filmpje! Leden middelbare school muziekband spelen opgesloten in individuele tentjes. Want corona

Een muziekband van een middelbare school in de Verenigde Staten "gaat gewoon door met oefenen." Nou ja, "gewoon..." Omdat de bandleden hun mondkapjes logischerwijs afzetten tijdens de repetities heeft de school iets anders verzinnen: de arme jongeren staan nu verplicht in volkomen achterlijke tentjes te spelen. Individueel dus.

Geschift!

Als ze mijn kind dit proberen aan te doen is het meteen einde oefening. Dan wordt ze van school gehaald en komt ze er nooit meer terug. Want als je als leraar zo omgaat met je leerlingen ben je gewoon een gestoorde psychopaat:

Volgens de BBC is deze middelbare school in de staat Washington "heel creatief" bezig. "Om veilig met elkaar te oefenen zonder mondkapjes staat iedere student in een tent."

Van wie kwam dit totaal gestoorde idee? Schooldirecteur Eric Anderson legt heel blij uit dat het idee afkomstig was van "onze muziek en theaterleraren. Aangezien we wisten dat we leerlingen terugbrachten in een hybride systeem was er natuurlijk [natuurlijk voor wie?] een zorg over zingen zonder masker, en we moesten er zeker van zijn dat onze leerlingen zowel de mogelijkheid hadden om te zingen als een instrument te spelen in groepen, zodat ze samen konden oefenen."

En dan krijg je dus dit als totaal geschifte, volkomen krankjorum, kindermishandelende oplossing voor een virus dat zich eerst en vooral op ouderen richt, en waarvan kinderen zelf bar weinig te vrezen hebben.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Ik had nooit gedacht dat de mensheid zo ontzettend diep kon zinken uit angst voor een coronavirus. Mijn God. Wat we onszelf én onze kinderen - wat nog veel erger is - aandoen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties