Ophitser Arnoud van Doorn (PvdE, ex-PVV) doet aangifte tegen schrijfster die islam de rug toekeerde

Ophitser Arnoud van Doorn (PvdE, ex-PVV) doet aangifte tegen schrijfster die islam de rug toekeerde

Arnoud van Doorn op een PvdE-manifestatie. Bron: Screenshot Van Doorn / Facebook.

Lale Gül (23) beschreef in haar autobiografische roman Ik ga leven hoe ze opgroeide in een streng islamitisch gezin en de islam uiteindelijk de rug toekeerde. Zo staat in Het Parool. Haar omgeving kotst haar nu uit en op Twitter deelt ze de ene na de andere haatreactie die ze vanuit die hoek heeft ontvangen. Arnoud van Doorn doet daar zelf ook graag aan mee. Maar toen zij hem van repliek bediende was de lol er snel af en deed hij aangifte...

Arnoud van Doorn heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De partijleider van de islamitische Partij van de Eenheid (en ex-PVV'er) heeft gezien hoe erg de reacties richting Gül zijn en vond het nodig om daar zelf nog eens een schepje bovenop te moeten doen. Echt misselijkmakend.

Eerst maar even enkele reacties op Gül en haar boek:

Nog zo'n pareltje:

Vredelievend volkje, dat wel:

Afijn, die meid loopt dus gewoon gevaar en Van Doorn ziet wat dit teweegbrengt. En wat doet hij? Dit:

Gül was op z'n zachtst gezegd natuurlijk not amused dat Van Doorn de boel nog eens lekker opstookt. Na dagenlang bestookt te zijn met haatreacties en bedreigingen is het dan ook niet zo gek dat voor haar de maat een keer vol is. In een tweet noemt ze hem een "vuile hond". Van Doorn is direct op z'n pikkie getrapt en doet alsof hij een goede daad heeft verricht, door aangifte te doen wegens belediging:

Wat een zwakzinnig figuur is dat zeg. Was natuurlijk al bekend, maar dat hij zó diep kon zakken en aangifte heeft gedaan tegen een meid, die door jan en alleman wordt bedreigd vanwege een boek? Kom op zeg... Wie wil daar nou nog op stemmen?

Lees meer over:
islam Lale Gül Arnoud van Doorn

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer