Filmpje! Sky News: ‘The Great Reset is Marxisme’ in een nieuw jasje

Filmpje! Sky News: ‘The Great Reset is Marxisme’ in een nieuw jasje

The Great Reset... er wordt nogal wat gezegd en geschreven over dat project, dat klaarblijkelijk gesteund wordt door een groot aantal regeringsleiders en zakenmensen. Maar wat is dat nu eigenlijk, die Grote Reset?

Sky News Australia maakte daar een maand of vijf geleden al een kort filmpje over. De conclusie van deze conservatieve zender? Het is marxisme in een nieuw jasje.

https://youtu.be/Se9rkxUK8zU

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties