20220228 Debat over situatie in Oekraïne Baudet

Filmpje! Thierry Baudet: Het partijkartel rommelt ons opnieuw een oorlog in

Geen categoriefeb 28 2022, 15:09
Tijdens het debat in de Tweede Kamer heeft Thierry Baudet vandaag het partijkartel geconfronteerd met de abominabele politiek ten opzichte van Oekraïne. Het is, zei hij, ronduit schokkend om te zien hoe het kartel er een puinhoop van maakt, en hoe weinig oog er is voor de geopolitieke realiteit.
De Kamer aanschouwt vol ongeloof de situatie in Oekraïne. Maar hoe had het anders kunnen verlopen, na de agressieve uitbreidingsdrang en oorlogstaal van de NAVO? Het kartel begrijpt niks van geopolitiek en trekt ons zo opnieuw een oorlog in. Dat zei Thierry Baudet vandaag in de Tweede Kamer:
https://www.youtube.com/watch?v=BdLL6OxWo8Q
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Overigens was het weer erg hilarisch om te zien hoe de Kamerleden quasi-moralistisch uit de hoek kwamen. Dit zijn dezelfde mensen die de Toeslagenaffaire hebben laten gebeuren en vervolgens onder de pet hebben gestopt. Zó ethisch zijn ze feitelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten