Fondsenwerver: help De Dagelijkse Standaard naar de Tweede Kamer!

Geen categoriesep 12 2016, 21:05
Lees jij De Dagelijkse Standaard elke dag? Kun jij ons klassiek-liberale geluid waarderen en vind je dat het daar nou juist aan ontbreekt in de traditionele media? Help ons dan om de volgende stap te maken.
paypal
Op 1 mei, 2016 nam ik het eigendom van De Dagelijkse Standaard officieel over. Sindsdien is er veel veranderd, maar sommige zaken zijn natuurlijk ook hetzelfde gebleven. Het belangrijkste is dat we ons al maanden lang weer vol op de politiek en het nieuws richten. Zoals je van ons gewend bent doen we dat op heldere wijze: rechts, uitgesproken tegen de multiculturele samenleving, tégen het abominabele beleid van het kabinet, tégen links, en natuurlijk vóór een kleinere overheid die nieuwkomers dwingt om te integreren. Tegelijkertijd hebben wij, net als onze lezers, weinig fiducie in de Europese Unie en willen we dat Nederland weer een echte soevereine staat wordt. Brussel kan ons gestolen worden!
Helaas ontbreekt het wat de journalistiek betreft aan zo'n geluid in Den Haag. Daar willen wij verandering in brengen. Met jouw hulp willen we daarom wekelijks een redactielid naar de Haagse kaasstolp sturen zodat hij politiekcorrecte, multicul-verheerlijkende en socialistische partijen het vuur aan de schenen kan leggen. Ik bedoel maar: welke journalist is werkelijk bereid om DENK aan te pakken en lastige vragen te stellen? Wie durft het debat aan te gaan met de nieuwe golden boy van links, Jesse Klaver, en hem te ontmaskeren voor de politiek-correcte socialist die hij is?
Het antwoord is, natuurlijk: he-le-maal niemand.
Daar willen wij iets aan doen. Daarom beginnen we vandaag met een inzamelingsactie: help DDS naar Den Haag. Vind jij het ook belangrijk dat ons kritische geluid tot uiting komt in Den Haag, dat linkse politici aangepakt worden, en dat DDS zelf nieuws brengt (in plaats van het over te nemen van andere websites en kranten, waardoor we helaas afhankelijk zijn van hun linkse vooroordelen)? Steun deze actie dan. Elke euro is mooi meegenomen, maar het doel is om €2.500 in te zamelen, zodat we wekelijks redacteur Tim Engelbart naar Den Haag kunnen sturen (en hem wat zijn normale werkdienst betreft kunnen vervangen).
paypal
Steun jij dit plan? Doneer vandaag dan aan dit doel. Dit kun je doen door geld over te maken via PayPal (klik gewoon op één van de betaalknoppen in dit stuk) of door een automatische overboeking te doen aan:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: 'Stuur DDS naar Den Haag'
Laten we samen nieuws maken door Tunahan Kuzu, Selçuk Özturk, Jesse Klaver, Diederik Samsom, Mark Rutte, Lodewijk Asscher en al die andere leden van de Haagse kaasstolp te dwingen om antwoord te geven op lastige vragen; vragen die andere 'journalisten' ze niet durven te stellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten