Frank de Boer gaat "rustig nadenken" of hij opstapt als bondscoach na pijnlijke nederlaag tegen Tsjechië

Frank de Boer gaat "rustig nadenken" of hij opstapt als bondscoach na pijnlijke nederlaag tegen Tsjechië

Frank de Boer in de wedstrijd tegen Oekraïne. Bron: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com.

Of Frank de Boer er in september nog bij is als de kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal weer verder gaan, is nog onduidelijk. Nadat Nederland gisteren met 2-0 van de mat werd gespeeld door Tsjechië, de nummer 40 van de FIFA-ranglijst, is de toekomst van de bondscoach nog uiterst onzeker.

De trainer noemt de uitschakeling tegen Tsjechië een "ongelooflijke kater," maar vond Oranje ondanks de nederlaag toch "dominant" in de wedstrijd waarin Oranje geen enkele keer op het doel heeft geschoten.

Of De Boer door wil met het elftal, zal in de loop van juli duidelijk. De Boer gaat "rustig nadenken," laat hij de pers weten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties