Franse rechtbank kiest kant van immigranten: regering moet water leveren aan jungle van Calais

Geen categoriejul 31 2017, 18:07
De illegale immigranten in Calais hebben recht op gratis water en sanitaire voorzieningen. Dat heeft de hoogste Franse rechtbank bepaald.
Wat zijn we toch ontzettend dom in West-Europa. Onze grenzen staan wagenwijd open voor mensen die hier puur komen om te profiteren van onze welvaart en onze verzorgingsstaat. En linkse elites staan altijd klaar om de illegale immigranten daarbij te helpen. Zo bepaalde de hoogste rechtbank van Frankrijk vandaag dat de illegale immigranten in de 'jungle van Calais' recht hebben op gratis water, douches en wc's. De regering moet dus op kosten van de belastingbetaler sanitaire voorzieningen gaan leveren aan mensen die niet eens in Frankrijk hadden mogen zijn.
Die migranten lachen natuurlijk in hun vuistje: ze verblijven illegaal in Calais waar ze regelmatig onschuldige automobilisten en vrachtwagenchauffeurs belagen om als verstekeling naar Engeland over te steken. Soms blokkeren ze zelfs wegen of vallen ze chauffeurs aan zodat ze bij vrachtwagens aan boord kunnen springen. Die mensen moeten nu verplicht worden geholpen met gratis sanitaire voorzieningen dankzij de domme Franse rechters. De hoogste rechtbank bevestigde een beslissing van een lagere rechtbank. De Franse regering en de stad Calais waren nog in beroep gegaan, maar dat mocht niet baten.
Dit is Europa anno nu. Slecht gedrag wordt beloond met gratis voorzieningen, goed gedrag wordt afgestraft met torenhoge belastingen. De elite staat niet aan de kant van het volk, maar kiest ervoor om de helpende hand te bieden aan immigranten. Die kiezen er nota bene zélf voor om naar Calais te gaan en daar in een illegaal tentenkamp te verblijven. Het is te gek voor woorden dat de Franse regering hen daar nu bij moet gaan helpen.
Elk normaal land zou gelukszoekende profiteurs direct de deur wijzen. Als je niets wilt bijdragen, heb je hier niets te zoeken. Maar in de Europese Unie zijn profiteurs van harte welkom, op kosten van hardwerkende belastingbetalers. Triest!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten