Thierry Baudet sloopt de VVD: "Het is een gecastreerde partij, ze hebben geen ballen meer!"

Geen categoriejul 31 2017, 17:34
De partijleider van Forum voor Democratie veegt keihard de vloer aan met Mark Rutte.
Tijdens elke verkiezingscampagne maakt de VVD Nederland warm met mooie rechtse verhalen: we gaan de immigratie beperken, we gaan de invloed van de EU terugdringen en de belastingen gaan omlaag. Maar wat komt er uiteindelijk terecht van die verkiezingsbeloftes? Niets, helemaal niets. Onder leiding van premier Rutte blijven onze grenzen wagenwijd openstaan, wordt Brussel steeds machtiger en blijven de belastingen torenhoog. De VVD is namelijk te laf om haar beloftes waar te maken.
Thierry Baudet is helemaal klaar met de partij van Mark Rutte, en zegt dat in glasheldere bewoordingen. De VVD is een "gecastreerde partij" die "geen ballen" meer heeft, aldus de Forum-voorman in een interview met EenVandaag:
https://twitter.com/SanderSas/status/892032869094367236
Zo, dat is nog eens duidelijke taal. Baudet windt er geen doekjes om en zegt keihard waar het op staat: de VVD heeft totaal geen ballen meer. Ooit was de VVD de partij van rechtse helden als Wiegel en Bolkestein, maar tegenwoordig is de VVD nauwelijks meer te onderscheiden van D66. De VVD zégt wel rechtse dingen, maar maakt totaal niets waar. Rutte is zó laf, dat we eigenlijk net zo goed een PvdA- of D66-premier hadden kunnen hebben.
Of we nu een regering hebben met de VVD, D66, CDA of PvdA, het is allemaal van hetzelfde laken een pak. Al deze partijen doen namelijk precies wat Brussel hen opdraagt. De poppetjes zijn anders, maar het beleid is hetzelfde. Immigratie, het grootste vraagstuk van onze tijd, wordt volledig bepaald door de Europese Unie. De landelijke politiek heeft er niets meer over te zeggen en weigert daar iets aan te doen. Het is namelijk heel makkelijk voor politici zoals Rutte om zijn verantwoordelijkheid af te schuiven op Brussel. Hij doet net alsof hij niets kan doen aan de massa-immigratie, terwijl hij in feite gewoon met de vuist op tafel moet slaan in Brussel.
Ruttes VVD wil problemen liever negeren dan oplossen. Geen ballen, geen lef, geen oog voor het Nederlandse belang. Alleen het eigenbelang telt voor de VVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten