FVD strijdt tegen stupide plan Klimaatpaus Timmermans: 'Brussel krijgt nog méér macht en de kosten zijn niet te overzien!'

FVD strijdt tegen stupide plan Klimaatpaus Timmermans: 'Brussel krijgt nog méér macht en de kosten zijn niet te overzien!'

Thierry Baudet. Bron: schermafdruk YouTube Forum voor Democratie

Nu ook de lidstaten van de Europese Unie eindelijk de krankzinnigheid en de totalitaire trekjes van Frans Timmermans hebben kunnen zien, komt Forum met een nieuwe video waarin duidelijk wordt dat het volslagen idioot is wat Timmermans voorstelt. Alles waar Timmermans naar streeft is een groene illusie of juist een list om Brussel meer macht te geven. Iets wat men niet moet willen aldus Forum.

Zoals gebruikelijk wordt het stokpaardje 'biomassa' weer lekker geopperd door Timmermans. Terwijl nu hopelijk iedereen in Nederland weet dat biomassa keiharde bedrog is, er is letterlijk niks duurzaam aan het gebruik van biomassa. Hele bossen en landschappen worden vernietigd in de Verenigde Staten om hier vervolgens de bomen te verbranden voor energie. Complete waanzin dus!

?ref_src=twsrc%5Etfw

Ondertussen weten we dat de klimaatplannen alleen al in Nederland honderden miljarden kosten, zo niet duizend miljard wat Forum al enige tijd roept. Laat staan wat de kosten zijn om de hele EU klimaatneutraal te krijgen. Als de kosten al zo hoog zijn in ontwikkelde landen in West-Europa, laat staan wat de kosten zullen zijn in Oost-Europa en Zuid-Europa.

Terecht dat Forum hard ingaat tegen de idioterie van Frans Timmermans, die terecht de titel Klimaatpaus mag dragen. Als opperhoofd van de Groene Khmer is hij bezig met zijn heilige kruistocht die ons niks goeds zal opleveren.

https://www.youtube.com/embed/VDntCZIW528

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties